Guestbook

Our guestbook is not available in English. Below you will find the Dutch responses we have received.

23-08-2016:

Lieve familie,
Helaas kunnen we niet langer blijven – 12 dagen zijn eigenlijk te weinig voor zo’n plek als deze.
Naast het fijne huis, de leuke Belgische buren, jullie gezelschap, de mooie middeleeuwse dorpjes, het geweldige landschap en het heerlijke weer hebben we ook erg genoten van alle dieren: de paardjes, de nachtvlinders, de hondjes, de egels en natuurlijk Minet.
Bedankt hiervoor en ook voor het heerlijke eten van vanavond!
Wat ons betreft: zeker voor herhaling vatbaar!

Veel liefs, Boris, Diede, Eveline & Nikki

21-08-2016:

Lieve Marianne en Herman,

Laten we eerlijk zijn: Frankrijk is een prachtig land, met de meest fantastische landschappen, heerlijk veel en lekker eten. Wat dat betreft is het met Salles de Belves (Le Bos Gîtes) niet anders: een heerlijke plek, prachtige natuur , de allermooiste stadjes.
Wat deze plek echt bijzonder maakt zijn z’n bewoners: geen met-het-landschap-vergroeide Périgourdins, maar twee halftijdse Nederlanders die hun droom realiseren en van een mooie plek de allermooiste plek hebben gemaakt!

We hebben elke minuut genoten van jullie leuke gezelschap, jullie warmte, jullie ‘geven’ . Deze plek brengt zoveel positieve energie!Uiteraard – maar eigenlijk té vanzelfsprekend om te vermelden – was ons huwelijksontbijt (is er een overtreffende trap van ontbijt?), het zwembad, de gîte zelf, de prachtige tuin met arboretum en de 300+ soorten nachtvlinders (foto-overzichtje volgt later), …..

Dank om deze leuke week, jullie zijn heel erg fijne mensen.Doe ook nog de groetjes aan Raphaël, ook een hele fijne kerel.

Ilse, Sil en Bart

12-08-2016:

Beste Marianne en familie,

Het was een heerlijk weekje in Picasso. We hebben heerlijk geluierd, goed geslapen en lekker gezwommen. En natuurlijk heel lekker bij je gegeten. Het kanoën in de Dordogne was superleuk.We hebben ook genoten van alle dorpjes en het lekkere eten!

Picasso vinden we allemaal een heel fijn, gezellig huis op een mooi plekje.

Groeten van Dirk, Marianne, Guusje en Cato.

12-08-2016:

Beste Marianne,

We hebben het heel erg naar onze zin gehad in Monet. Het weer was super! En wat hebben we gesmuld van de foie gras de canard de magret en de confit. Het gezelschap van Esther was ook zeer welkom. We hebben verschillende sterren zien vallen en wensten dat we langer konden blijven.
Pierre en Hugo kregen de Mercedessen weer aan de praat en ook met Raphaël werden de technische details besproken. En met de komst van Herman hebben we met de hele familie kennis kunnen maken. Als een God in Frankrijk: helemaal van toepassing op “Le Bos Gites”.

Nogmaals mijn complimenten voor je uitstekende diner ! Ik heb heel veel waardering voor je stijl van koken .
De gerechten zijn door het gebruik van specerijen zeer origineel en tillen deze naar een hoger niveau!  Dank je wel voor alles!

Grandes Bisous van Pierre, Minèt en Pauline.

05-08-2016:

Beste Marianne en Herman,

Na ruim twee weken « Picasso »  zit ons heerlijke verblijf hier er helaas weer op. Midden in een prachtig gebied hebben we hier twee heerlijke rustige en gemoedelijke weken gehad. We hebben enorm genoten van de prachtige omgeving, vol met dierensporen, reeën, uilen en een slang.

Ook de omringende stadjes Belvès en vooral Monpazier zijn prachtig. Kanoën op de Dordogne vanuit Siorac, de routes Beynac-Siorac en Cenac-Beynac gedaan, is een echte aanrader!
De markten in Le Bugue, St. Cyprien en Monpazier zijn heel sfeervol en gezellig. Het meest hebben we misschien nog wel genoten van de zelf gevonden cèpes die heerlijk door jou werden klaargemaakt! Oftewel van het begin (met een heerlijke maaltijd bij jou op het terras) tot het einde was genieten! Heel veel succes met jullie toekomstige projecten (de pigeonnier) en wie weet tot een ander jaar, Annemarie, Eugène, Maartje en Bart en een pootje van Nina.

O ja, het zwembad was ook heerlijk!

30-07-2016:

Afgelopen week zaten wij in “Monet”. We hebben verschilende stadjes bezocht; gewandeld; gezwommen en veel gelezen. In Loubejac hebben we slakken gegeten op de avondmarkt, een hele leuke ervaring! Je had mooie verhalen over de Fransen en hun eetcultuur. De laatste avond hebben we dan ook bij je gegeten en dat was zó lekker! Een aanrader!

Kortom, we hebben genoten en wensen je veel plezier op deze mooie, rustige plek.

Hartelijke groeten van Gerard, Maaike en Thea.

15-07-2016:

Dit jaar zijn we met z’n vijven voor een familie-vakantie en dus dit jaar niet in Monet, maar in Picasso. Het was een heerlijk verblijf in een prima huis.

Hartelijke groet, Lucienne, Wouter, Julia en Ottolien

24-06-2016:

Lieve Marianne,

De twee weken in Picasso waren een feest voor ons. De hartelijke ontvangst, de verrassingen op tafel, het overheerlijke diner op de dag van aankomst. Ook al waren de eerste 9 dagen nat en koud, Picasso is zeer comfortabel en de houtkachel heerlijk. Een genoegen om in een huis te zijn waar aan alles is gedacht. We hebben met bewondering gezien hoe energiek en voortvarend je het hele domein beheert. Genoten van je huisgemaakte jams en druivensap. Je bent een duizendpoot!

Onze laatste avond werden we uitgenodigd voor een aperitief en maakten we kennis met Herman, die die nacht was aangekomen. Genoten van de gesprekken en de rondleiding door jullie arboretum. Vanaf jullie terras een prachtig uitzicht over de begroeide hellingen. Dat jullie op deze plek gevallen zijn, is goed voor te stellen. Ook vanuit Picasso hebben we van het uitzicht genoten! Zelfs een ree en een paar hoppen gezien. Het zwembad was fantastisch en maakte het plaatje compleet. Nog vele goede jaren toegewenst in jullie “paradijs”.

Henk en Trudi

27-08-2015:

Beste Marianne en Herman,

We hebben met alle plezier genoten van deze plek en het contact met jullie. Het was voor ons een thuisgevoel, maar dan in deze mooie Dordogne streek. Wij denken nog veel terug aan de leuke gesprekken met jullie. Onze vrienden met name Roel had graag nog een robbertje verbaal gestoeid met Herman. Jullie waren zeker aan elkaar gewaagd!
Herman veel succes met je organisatie tegen atoombewapening , Marianne heel veel sterkte met de komende artsenbijeenkomst. Ook namens Roel en Kim, wij hebben het hier prima naar onze zin gehad.

Wat ons betreft: tot ziens!!    Pauline en Pieter

22-08-2015:

Beste Marianne en Herman,

We hebben ontzettend genoten van Le Bos Gîtes (Monet): een oase van rust voor de ultieme ontspanning! Van zonsopgang tot zonsondergang kun je heerlijk vertoeven op jullie prachtige terrein.
Wij komen dan ook graag een keer terug!
groeten, Josephine en Sebastiaan

20-8-2015:

Beste Marianne en Herman:

Hartelijk bedankt voor jullie gastvrijheid (heerlijk ontbeten!) en gezelligheid. Ik heb genoten van jullie huis en de prachtige omgeving. Ik hoop dat ik in de toekomst nog een keer kan komen en wens jullie nog heerlijke jaren in deze streek van Frankrijk.
Groeten van Ruud

14-8-2015:

Beste Marianne,

Veel dank voor ons heerlijke weekje in Salles de Belvès. Een plek waar je rust, ruimte en plezier beleeft. We hebben gezwommen, gewachdeld, heerlijk gegeten, gelezen en getekend. Kortom: een plek die inspireert!

Hartelijke groet van Jon, Emily, Phine en Maes

 

12-8-2015:

Dag Marianne,

Een heerlijk ontspannen weekje in Salles de Belvès, in een schitterende omgeving, waar we heerlijk gefietst hebben op de ebikes. Van jouw gastvrijheid genoten, met de verhalen over het wel en wee van het huis, de Fransen en het lekkere eten. Over ± 5 jaar komen we graag weer kijken hoe het jou hier vergaat en wat je allemaal weer bedacht hebt. Lang leve de creativiteit!!!

René en Sonja.

12-08-2015:

Chère Marianne & Co,

Wat een heerlijke plek hebben jullie hier….dus dit is nou leven als God in Frankrijk!Helemaal tot rust gekomen, genoten van jouw gastvrijheid en een van alle gemakken voorziene gîte! Prachtig uitzicht, mooie omgeving, lekker gewandeld (helaas de herten gemist) en eindeloos gezwommen (Koen was niet uit het zwembad weg te slaan).
Verwend door jouw kookkunsten tijdens een soirée bien agréable. Veel dank voor de fijne tijd…
Super blij met wederom een geslaagde last-minute in La douce France. Dat je nog maar veel gasten mag verwelkomen; je facebookpagina is iig gedeeld en al veel geliked binnen onze vriendenkring.
Wij komen vast nog wel een keertje terug, dus….à la prochaine!

Jan, Maud en Koen

7-8-2015:

Lieve Marianne,

Onbevangen op reis,
laat geboekt, weinig keus,
niet weten wat te verwachten,

Het heeft ons véél gebracht
een koel  (of beter: cool) huis (Gijs)
en heerlijk eten (behalve dat eerste, dat smaakte naar drop, aldus Mees),
een heerlijk ontspannen tijd
een plek waar niks hoeft en alles mogelijk is.

Salut, tot een volgende stop
ergens in ons vluchtig leventje
weer in Salles de Belves.

Etienne, Diana, Mees en Gijs

4-8-2015:

Lieve Marianne,

Het waren twee geweldige dagen. Het eten was super, de avonden waren vrolijk, onderhoudend en interessant. Jouw gastvrijheid is super!

Thérèse en Frans

31-7-2015:

Hallo, het was fijn om op zo’n heerlijke plek te vertoeven, waar we letterlijk zaten tussen reeën, everzwijntjes en zelfs een das gezien! Het was fijn wandelen en zwemmen.
En in Monet zijn we niets te kort gekomen.

Groetjes, Tomas, Heidi en Césaartje

1-8-2015:

Hartelijk dank voor een fijne week in Picasso. Wij waren zeer verrast door de mooie ligging en het ruime huis. Ook de gele paden route heb ik drie keer afgelegd.
Leo en Brigitte

24-7-2015:

Lieve Marianne,

We hebben hier genoten van de rust ne het mooie weer. Jullie hebben hier echt een fantastische plek. Picasso is een mooie gîte met alles erop en eraan.
Onze aankomst was hier heel fijn met het lekkere eten.

Groet van een uitgeruste familie, Jan, Tania, Matthias, Rens en Bram

18-7-2015:

Lieve Marianne en Herman,

Heel hartelijk dank voor alle goede zorgen, we hebben weer twee fantastische weken gehad. We zijn weer helemaal tot rust gekomen. We hebben genoten van de omgeving, van jullie “landgoed” en van het heerlijke eten. Maar bovenal van jullie gezelligheid, en tijd (voor de kinderen). Het was geweldig hoe de kinderen zich thuis voelden en werkelijk alles mochten en durfden te vragen.
Zij (en wij daardoor ook) hebben een heerlijke tijd gehad. Ze hebben veel geleerd over planten, dieren, muziek en eten, een mooie aanvulling op onze opvoeding in de stad.
Kortom: veel dank voor een heerlijke vakantie!

Hartelijke groet en alle goeds voor jullie allen! Wellicht tot ziens….
Agnes, Marijn, Olivier, Anna, Valerie en Louise

18-7-2015:

Lieve Marianne, lieve Herman, lieve Hugo en lieve bart,

Bedankt voor het spelen met de tijger, met de muziek, voor het planten water geven, voor het munt plukken, voor het wandelen en pruimen zoeken….

Doeiii Olivier en Anna

10-07-2015:

Lieve Marianne,

Wat een heerlijke dagen hebben we hier bij jou/jullie gehad! Prachtig weer, fantastische locatie en een top sfeer! Heerlijk gegeten! De avonden waren erg gezellig met onze kinderen en kleinkinderen, met Herman, Bart en jou uiteraard. In alle rust en kalmte kwam er iedere dag een verrukkelijke maaltijd op tafel. Top !!

Groet, een goede zomer verder en alle goeds voor jou en je gezin en uiteraard ook voor Bart.
Jan-Willen en Siem

 

En ook van mij hartelijk dank voor de gastvrijheid, het heerlijke eten, het vuurwerk en de gezelligheid! Hartelijke groet,  Iese

26-6-2015:

Lieve Marianne,

We hebben met zijn drietjes genoten van een heerlijke week in Monet. Wat een lekkere plek, waar het heerlijk rook. Je kookkunsten hebben ons hart en maag veroverd en je gastvrijheid mag ook zeker niet onbenoemd blijven. Helaas moeten we morgen alweer vertrekken, maar dat betekent dat iemand anders de kans krijgt om dit pareltje in de Dordogne te ontdekken. Nog een goed seizoen gewenst en wie weet tot ziens!

Hartelijke groet, Jeroen, Mara en Eli

4-9-2014:

Chère Marianne,

Na zeker tien jaar geen vakantie meer te hebben gevierd in Frankrijk, is het de Dordogne en jou gelukt: nous retournerons!
We hebben het een kleine twee weken reuze naar ons zin gehad. Monet is het perfecte startpunt om mooie, gezellige, leerzame, historische en wat dies meer zij, tochten te ondernemen om daarna weer lekker uit te puffen aan de rand van het zwembad!
We hebben twee keer van jouw kookkunsten mogen genieten en ook thuis zullen we daar nog aan herinnerd gaan worden. Bedankt voor de gastvrijheid. Je tips en de gesprekjes, wie weet ooit tot ziens (mochten je buxusbollen weer een keer onzichtbaar zijn ;))

Lieve groeten, Denise en Steven.

PS Steven zal zijn zwemrondjes zeker gaan missen!

22-8-2014:

Beste Marianne,

Wij hebben een heerlijke week gehad in een prachtige omgeving en een zeer sfeervol huis Picasso. De rust, de ruimte en de natuur zijn geweldig en jullie huis met tuin en zwembad liggen hier formidabel op de heuvel. Wat een wereldplek!
De tulpenbomen zijn prachtig. Wij hebben genoten van de reeën in overvloed, de zwarte roodstaarten en zelfs een hop gezien! Wel mistte ik de wandelroutes in de infomap, dus voeg die toe. Hou het uitzicht open: dank je wel en succes met tuinieren.

Hans en Saskia

22-8-2014:

Lieve Marianne,

Dit is alweer onze laatste dag van ons veertiendaags verblijf in Monet. Net als vorig jaar enorm genoten van de ruimte (inde ruimste zin van het woord) en de rust. Al was het weer niet zo goed om hele dagen aan het zwembad te liggen, we hebben lekker gelezen.
hartelijk dank en onze wegen kruisen vast nog eens, groet Lucienne

PS namens onze hond Pien: heerlijk grasveld, maar niet zo blij met de bemoeienis van de buurhonden, sorry. Heel fijn gewandeld in de buurt. De wandelkaarten hebben we achter gelaten.

Het waren wederom twee heerlijke weken, genoten van de rust en de natuur. Nog een goede restaurant tip:  Au bon acceuil in Limeuil.

Alle goeds, Wouter

18-8-2014:

Lieve Marianne,

We zijn met Hugo naar jullie huis in het prachtige Frankrijk gereden. We hebben het ontzettend leuk gehad! Het is onwijs mooi hier, ik stuur nog wel de foto door die net een schilderij lijkt.
Natuurlijk is het ook wel zo: het lijkt hier daadwerkelijk een sprookjes schilderij.
Heel erg bedankt dat we hier mochten logeren, het heeft zeker iets toegevoegd aan onze reis.

Liefs van Laurence en Daphne

16-8-2014:

Beste Marianne,

We hebben genoten van een week in jullie prachtige huis Picasso! Heerlijk vertoeft bij het zwembad en in de tuin. De dorpjes en steden in de omgeving waren zeer de moeite waard om te bezichtigen. Monpazier, Sarlat, Bergerac etc..prachtig allemaal.

Dank jullie wel voor de gastvrijheid en wellicht tot ziens!
groetjes, Carola & Coen, Manouk, Lisanne en Maurits

13-8-2014:

Lieve Marianne,

Ik vond het logeren heel gezellig en leuk! Ik vond het eten koken heel gezellig en lekker.
Ik vond de uil heel cool en ook het uit-eten gaan. Het zwembad is super. Ik vind het jammer dat we morgen (het duurt nog 10 minuten voordat het morgen is) weer weg gaan. Ik vond het super gezellig, groetjes, Mara

Beste Marianne,

We sliepen op zolder en die was heel erg gaaf en het eten wat je maakte vond ik heel lekker. Het was ook heel erg gezellig. Ik vond het leuk om met je te bakken en te koken. Het was mooi weer dus we konden lekker zwemmen in het zwembad. Het huis, de tuin en het hemelbed buiten vond ik allemaal leuk. Groetjes, Renée         PS Ik wacht op een selfie!
en volgend jaar komen mama en wij weer logeren als het mag.

7-8-2014:

Beste Marianne,

Ondanks het wisselvallige weer hebben we heerlijk genoten van het huis Picasso, de omgeving en het grote zwembad. Bedankt voor alles en wellicht tot de volgende keer.

Hartelijke groet, Lien, Paul, Lena & Lex

1-8-2014:

Beste Marianne,

Niets teveel gezegd. Een heerlijke, rustige locatie. Voor de drukte ga je naar de mooie dorpen in de (ruime) omgeving en voor de rust blijf je bij het huis. Monet was heerlijk.
Leuke golfbaan bij Siorac. Met TV en Wifi blijf je toch nog “bij”.

Hartelijke groet, Noor en Eric

1-8-2014:

We hebben twee heerlijke weken gehad. Genoten van de mooie natuur, de leuke plaatsjes en natuurlijk het huis. Picasso is een gîte met veel sfeer en het ontbreekt er aan niets.
Natuurlijk hebben we (vooral de meisjes) ook erg genoten van het zwembad. Al met al kijken we terug op een ontspannen verblijf.

Hartelijke groet, David, Frederieke, Borromée en Salomée en een pootje van Dobbe en Ila.

26-6-2014:

Beste Marianne,

Dank voor een prachtige locatie! We hebben twee heerlijke, ontspannen weken gehad bij jullie in Salles de Belvès! De rust, de stilte, de mooie omgeving zullen ons lang bij blijven!

Jonne, Marije, Hannah en Livia

25-7-2014:

Lekker en makkelijk! Een smsje dat de sleutel onder de vogelkooi ligt geeft aan dat je allemaal je gang kunt gaan. Dat past mij wel, groet, Bas.
Prima zo’n ontspannen sfeer en gesprekjes. Heerlijk geslapen en dan zo’n verrukkelijk ontbijt op het terras met prachtig uitzicht!  Groet, Annemarie

18-7-2014:

We hebben een heerlijke week gehad. Het huis Picasso is een heel leuk huis. Zowel ’s avonds als overdag, als het heel warm is. In de omgeving is het mooi wandelen. Voor fietsen is het even zoeken, maar zijn ook mogelijkheden voor. Het zwembad is heerlijk groot en met een prachtig uitzicht.
Het vissen is ook heel leuk. De plek is fijn om te luieren, maar als je actief wil zijn kan dat ook. Het is een omgeving om veel aandacht te besteden aan koken en eten.

Anja en familie

20-9-2013:

Beste Marianne,

Picasso is een heerlijk huis! Je hebt er echt iets moois van gemaakt. Vooral nu deze week het weer iets minder was, is de ruimte in huis heerlijk. En waar je kijkt, ook het uitzicht, steeds is het een plaatje! Wij komen graag nog een keer terug, willen van Gogh ook wel eens zien en je keuken meebeleven. Monpazier en Belvès zijn zeer de moeite waard en er is natuurlijk nog veel meer te ontdekken. Emma, onze Border van net 4 maanden oud, heeft het hier ook heerlijk gehad, een goeie ervaring in haar nog jonge opvoeding. Heel veel dank voor al je goede zorgen. We zijn blij dat we Le Bos Gîtes ontdekt hebben, dus au revoir!

Hartelijke groet, Peter en Carel. Pootje van Emma.

13-9-2013:

Beste Marianne,

We hebben twee heerlijke vakantieweken gehad in jullie huis Monet. Wat is de Dordogne mooi en wat biedt het veel mogelijkheden. De keuken is zo licht en goed geoutilleerd. Ook de badkamer is heerlijk. Genoeg ruimte overal. We hebben genoten van het mooie uitzicht met open ramen vanaf de eettafel. De mogelijkheid om te wandelen zijn vele. Ook de stadjes zoals Bergerac, Sarlat en Monpazier zijn zeer de moeite waard. Met tropische temperaturen zoals in de 1e week was het heerlijk warm. Dank voor de hartelijke ontvangst.

Alle goeds voor jou en Herman en ook voor Raphaël,
Marijke en Henk

24-8-2013:

Beste Marianne,

Het was een topverblijf in Monet bij huize Le Bos! Mooie gite van alle gemakken voorzien.Echt een pareltje in de Dordogne! Prachtig uitzicht bij het terras en het heerlijke zwembad. Eigenlijk is een weekje veels te kort en hadden we nog zoveel meer willen zien en doen…..waaronder aanschuiven aan de tafel van La Cuisine de Marianne. Bedankt voor alle tips (herten spotten bij zonsopgang, Monpazier verkennen, culinaire avondmarkt in Belvès, etc.) Het heeft onze vakantie helemaal compleet met een frans tintje gemaakt! Supèr! Heel veel succes verder,

Met een zonnige groet van Joselien en Gerrit.

23-8-2013:

Beste Marianne,

Zoals je al kon horen van onze kids was Picasso de nieuwste en modernste gîte die we ooit hebben bezocht. We hebben echt genoten van de smaakvolle inrichting, de complete uitrusting, het grote zwembad met uitzicht en de gastvrije ontvangst met heerlijk eten.

We vonden dit een top vakantieverblijf!

Marc & Cindy, Matthias, Andreas en Lucas.

17-8-2013:

We zijn helemaal tot rust gekomen op deze prachtige locatie. We hebben genoten van de natuur, fietstochten, het zwembad en jouw kookkunsten!
Voor herhaling vatbaar, dank je wel!
Loes en Tijmen

9-8-2013:

Beste Marianne,

We hebben het genoegen gehad twee weken te kunnen verblijven in het knusse Monet.
Gerieflijk, schoon en hiervoor al vele malen genoemd met een prachtig uitzicht vanuit de tuin en vanaf het terras. Heerlijke weken gehad, tot rust gekomen met in de 2e week gezellige pianoklanken, reeën en BBQ. We hopen zeker nog eens te komen voor dat alles, maar zeker ook voor de gastvrijheid èn vrijheid van jou en Herman.

Wat een geslaagd project zijn jullie gestart!  Hartelijke groet, Lucienne en Wouter.

9-8-2013:

Lieve Marianne,

We hebben een onvergetelijke week gehad in je paradijsje. Prachtige en comfortabele tabaksschuur, een heerlijk zwembad, sprookjesachtig mooi uitzicht, les plus-beaux villages en last-but-not-least:
La Cuisine de Marianne !
Daan, Bart en Joris kijken met plezier terug op de geestrijke beschouwingen van de sterrenhemels met Hugo en Reinier. Slechts 1 week hier vertoeven is veel te kort. We komen graag terug en blijven dan langer.
hartelijke groet, Annemarie & Edwin, Daan, Bart en Joris.

PS je piano was top! Die is veel gebruikt door Daan en Joris tot overigens groot genoegen van de buren.

2-8-2013:

De afgelopen twee weken de eerste kennismaking met de Dordogne in een prachtig, luxe tabaksschuur. We hebben erg genoten van jullie gastvrijheid, heerlijke franse maaltijd en niet te vergeten het sterren kijken! Het was super!

Hartelijke groeten, Pieter Hugo, Diana, Sophie en Ruben.

27 juli 2013:

Dank voor jullie gastvrijheid op deze heerlijke plek en voor het fantastische eten!

We zijn weer helemaal bijgekomen en ontspannen!

Hartelijke groet, Agnes, Marijn, Olivier en Anna

Beste familie,

Bedankt voor de twee heerlijke weken die we bij jullie hebben mogen doorbrengen. Wat hebben jullie een mooie locatie en een prachtige accommodatie. We hebben genoten van jullie gastvrijheid, de natuur en van onze tripjes….en vooral van het zwembad. Super!

We raden iedereen aan om hier hun vakantie door te brengen.

Warme groeten van Arno, Anneke, Maarten en Iris uit Badhoevedorp

Bedankt voor de leuke vakantie. Ik heb lekker genoten van het zwembad!!

Ik zou hier nog wel een keer willen komen, maar ik weet niet of het van pap en mam mag!

Ik vind het echt een hééééél mooi uitzicht (want ik hou wel van een mooi uitzicht)

Groetjes, Iris

19 juli 2013:

Ik wil jullie bedanken voor de leuke vakantie die ik hier heb gehad. Er zijn heel veel dieren hier en dat vond ik het leukst. Het zwembad staat op nummer 2. Op nummer 3 staat het mooie uitzicht vooral vanaf het Chinese tempeltje. Ik vond het hier top.

Groetjes, Maarten

20 april 2013:

Thank you for a pleasant stay and for Marianne’s morning smile & delicious breakfasts!

June

8-4-2013:

Lieve Marianne, Herman en Raphaël,

Frans en ik hebben elke dag genoten van jullie gîte. Het proefdraaien is goed gegaan en het was heel gezellig, vooral het klussen en de wandeling.
Het eten was top!

Veel succes en tot ziens, Thérèse en Frans